Logotip Institucional de el Ministeri d'Hisenda Crònica Gràfica Reial Casa Duana Il·lustració capçalera

Crònica gràfica del Ministeri d’Hisenda (1852 - 2007) (1852 - 2007)

Capítol: "Epíleg" (text HTML accesible)

Imatge: Vista de les teulades de Madrid feta des del terrat del Ministeri d’Hisenda.

Narrador: Madrid, tan particular i bella a pesar dels anys. Les noves construccions acaricien el seu cel. Telefónica, com sempre, a les meves espatlles, El Banc Espanyol de Crèdit i el Banc Bilbao, indicant solemne, el camí cap al carrer Alcalà.

Imatge: Vista actual de l’edifici de la Telefónica observat des del terrat de l’edifici del Ministeri d’Hisenda.

Imatge: Vista actual de l’edifici del Banc Espanyol de Crèdit feta a peu de carrer a la mitjana que hi ha en la confluència dels carrers Alcalá i Sevilla.

Imatge: Vista actual de l’edifici del Banc Bilbao al carrer Alcalá.

Narrador: I aquí segueix aquest vell edifici de Sabatini, al mateix lloc, centre d’hisenda, recordant velles històries, contemplant la rapidesa amb què canvien les coses i fent-se un mica més gran.

Imatge: Vista del carrer Alcalá feta des de la mitjana que hi ha a la confluència dels carrers Alcalá i Sevilla, en direcció a la Puerta del Sol. A la dreta s’hi veu l’edifici del Ministeri d’Hisenda.

Imatge: Foto antiga de l’edifici del Ministeri d’Hisenda. Pel carrer passen cotxes antics i hi ha molta gent que camina per la vorera.

Narrador: Abans d’acabar la meva història deixeu-me que em presenti un cop més, sóc el Ministeri d’Hisenda.

Imatge: Foto antiga de l’edifici d’Economia i Hisenda feta a peu de carrer. S’hi veuen carros de cavalls pel carrer i persones que creuen.

Imatge: Successió de fotografies que han aparegut durant tots els capítols. Les fotos apareixen de lluny i es van apropant a la càmera passant pels costats.

-- FI --

 Anterior vídeo